f2d48a32dda956f1688bee0a4575b7a7
Здоров’я

Користь хулахупа для здоров’я людини

Професор Ларс Донат, який представляє Німецький спортивний університет Кельна, розповів, що під час пандемії в Європі збільшився інтерес до хулахупа. За словами експерта, обруч володіє великою кількістю корисних властивостей і дозволяє тренуватися самостійно вдома.

Донат повідомив, що обруч є тренувальним інструментом, який має низький поріг входження. Тренування при використанні хулахупа дуже корисні для організму, а ефект можна помітити через кілька тижнів. Обруч – ефективний вбивця калорій, заявив експерт. Однак для цього рекомендується проявляти витривалість – важливо тренуватися мінімум одну годину. Таким чином можна отримати максимальну користь від заняття спортом.

При цьому починати тренування необхідно з 10-15 хвилин (крутити по 30-45 с, потім перерва на 15 с і далі новий цикл). В іншому випадку можна перестаратися і зникне інтерес до спорту.

Наукові співробітники, що представляють Університет Ватерлоо, провели дослідження, в ході якого виявили, що хулахуп здатний зменшити обсяг талії. Дані результати були підтверджені за допомогою експериментів з добровольцями, що тренувалися з обручем протягом 1,5 місяця. Після контрольних замірів з’ясувалося, що за цей період талії учасників звузилися в середньому на 3,5 см. Обсяг в стегнах став меншим на 1,5 см.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь