image 2
Здоров’я Спорт Харчування

Божевільна дієта Майкла Фелпса

Майкл Фелпс – американський плавець, єдиний в історії спорту 28-разовий призер олімпійських ігор, 23-разовий олімпійський чемпіон, 8-разовий олімпійський чемпіон на одній олімпіаді і 26-разовий чемпіон світу. Вважається одним з найкращих спортсменів усіх часів.

Фелпс відрізняється від інших представників людства не тільки феноменальними спортивними результатами, але ще і своєю дивовижною дієтою. Це взагалі нормально – споживати стільки калорій за день?

Дієта Майкла Фелпса, яка за кількістю калорій в день швидше розрахована на трьох дорослих чоловіків, насправді не містить якесь гігантська кількість корисних продуктів – тут є і хліб, і майонез, і навіть енергетичні напої. При цьому Фелпс тренується шість разів на тиждень по п’ять годин на день, а на Олімпіаді в Пекіні (це 2008 рік) Фелпсу довелося брати участь в 17 запливах протягом 9 днів.

Сніданок найтитулованішого спортсмена в історії виглядає так:
три сендвічі зі смаженими яйцями, цибулею, сиром, салатом, помідорами і майонезом;
– омлет з п’яти яєць;
– тарілка вівсянки з ягодами;
– три млинчики з шоколадом;
– три французьких тости з цукровою пудрою;
– дві чашки кави.

Обід олімпійського чемпіона складається з:
– 500 грамів пасти з томатним соусом;
– двох великих сендвічів з шинкою, сиром і майонезом;
– енергетичного напою.

Вечеря Фелпса:
– 500 грамів пасти;
– величезна піца пепероні;
– енергетичний напій.

Чи підходить цей раціон нам з вами? По-перше, ми не олімпійські чемпіони, і такий величезний обсяг енергії ми не витратимо навіть протягом декількох днів, при тому, що будемо тренуватися 3-4 рази на тиждень. По-друге, все-таки потрібно думати про майбутнє і не вживати непотрібних продуктів.

Так що харчуйтеся правильно і отримуйте задоволення від життя!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь